Jongens vanaf 6 jaar kunnen bij Dance Skills beginnen met danslessen speciaal voor jongens. De lessen worden gegeven vanuit een didactiek die gericht is op hun motoriek, cultuur en belevenis. In de lessen wordt gebruik gemaakt van elementen uit acrobatiek, moderne dans, academische technieken en breakdance. Ook bij de jongens komen de elementen van Dance Skills methodiek aan bod.

boysaction

Dance Skills werkt samen met Boys Action. Het is een talent-ontwikkelingsnetwerk van danscentra die jongens danslessen aanbieden en verzorgen. Bij alle lessen wordt de Boys Action Dance Method gebruikt. Jaarlijks is er een dansvoorstelling in schouwburg Arnhem waar alle groepen in het netwerk aan meedoen. Er doen gemiddeld 160 jongens van 6 t/m 20 jaar aan mee! Zie www.boysaction.nl voor meer informatie.


boyslogo

Rooster

Wij hebben voorlopig nog maar één les voor de jongens van 6 t/m 12 jaar (op vrijdag van 18.15 uur tot 19.15 uur). Wilt u zoon ouder dan 12 jaar ook bij Boys Skills dansen? Neem a.u.b contact met ons op. Bij genoeg aanmeldingen zullen wij de groep in twee splitsen.

 


Kledingvoorschriften

Een zwart hemd, een zwarte korte broek en een zwarte (lange) jogging broek, zwarte sokken en sportschoenen.